Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Τρίτη 14 Μαΐου- Άγιος Ισιδωρος γιορτή

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Τρίτη 14 Μαΐου 2024 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας και γρήγορα στη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με

τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και αργότερα στο Αιγαίο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Κρήτης τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ, στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει τους 25 με 26 και τοπικά τους 27 βαθμούς, στα βόρεια και τη νησιωτική χώρα τους 22 με 23 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Τρίτη 14 Μαΐου- Άγιος Ισιδωρος γιορτή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα