Έκτακτο δελτίο καιρού με μεγάλη επιδείνωση: Βροχές & καταιγίδες - Τι λένε οι Μαρουσάκης, Κολυδάς & Αρναούτογλου (βίντεο)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το πρώτο από τα δύο κύματα κακοκαιρίας που περιμένουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ημέρες εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από αργά το βράδυ σήμερα και από τα δυτικά με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Η

κακοκαιρία θα είναι πιο έντονη αύριο, Τετάρτη, οπότε θα είναι περισσότερες οι περιοχές που θα επηρεαστούν με την εξασθένιση των φαινομένων να αναμένεται από αργά το βράδυ προς Πέμπτη.

⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα Τρίτη και αργά το βράδυ και κυρίως αύριο Τετάρτη ,στα δυτικά το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.https://t.co/0DNf9dpEIf

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 21, 2023

Η ανάρτηση Αρναούτογλου για τον καιρό

Το σκηνικό του καιρού θα είναι χειμωνιάτικο τις επόμενες ημέρες, με το κρύο να γίνεται εμφανές και τα χιόνια να πέφτουν σε χαμηλότερα υψόμετρα. Η πτώση της θερμοκρασίας θα φανεί ήδη από την Τρίτη με τη χαμηλότερη θερμοκρασία στην Αττική να φτάνει τους 7 βαθμούς. 

ΚΑΙΡΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙΡΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα