Πέθανε η Ελένη Καριολάκη: Περσόνα από το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" - Την κρατούσε νεκρή ο άντρας της 4 μέρες (βίντεο)

Μυστήριο έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ελένης Καριολάκη μέσα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η κ. Καριολάκη βρισκόταν νεκρή επί 4 μέρες μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, καθώς είχε αρχίσει να υπάρχει μία έντονη μυρωδιά.

Ο σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα", λέγοντας: «Ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε, πώς το λένε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι, από έρωτα και από ό,τι θες. Όλος ο κόσμος την ξέρει». 

Όσο για τις μη βιώσιμες συνθήκες στις οποίες βρήκαν οι δημοσιογράφοι το σπίτι, ο ίδιος είπε: «Αυτή μου το έκανε έτσι. Ούτε καθάριζε καθόλου. Όλο πάνω στο κρεβάτι ήταν». 

Η Ελένη Καριολάκη έγινε το viral της εποχής πριν 14 χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1 το 2009.

Μερικά χρόνια μετά, επέστρεψε στο τηλεοπτικό σόου, 2017 και χόρεψε. Έχει εμφανιστεί και σε εκπομπή που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια.

Γείτονες του ζευγαριού, μίλησαν επίσης στην κάμερα και οι μαρτυρίες για τον τρόπο ζωής της Ελένης Καριολάκη και του άντρα της, είναι σοκαριστικές. Ένας από αυτούς είπε: «Ήταν γειτόνισσα αλλά δεν έλεγε καλημέρα με κανέναν. Τα σκυλιά τα είχε μέσα κλειδωμένα.  Πρέπει να ήρθε η αδερφή του κύριου Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε, εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα...τώρα από τι; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα