Web συνέντευξη με τον Παύλο Χρηστίδη, εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ: ‘’Σύντομα θα έχουμε και γυναίκα Πρωθυπουργό’’ (φωτό & βίντεο)

15:04 5/2/2020 - Πηγή: Eirinika

Ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική, ένας νεαρός δικηγόρος που επέλεξε τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ, όταν όλοι το εγκατέλειπαν.

Στο ΚΙΝΑΛ λοιπόν ο Παύλος Χρηστίδης και μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου του 2015 μετά από εκείνο το τηλεφώνημα της προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, του είπε: «Παύλο σε επέλεξα για να με εκπροσωπείς και να εκπροσωπείς και όλο το κίνημα θα είσαι ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ«.

Τέλος οι διακοπές στην πατρίδα του το Ναύπλιο ......από εκείνο το καλοκαίρι

λοιπόν τον βλέπουμε συνεχώς στους δέκτες μας να μιλάει ως  ένας νέος  μειλίχιος Ευρωπαίος κεντροαριστερός που όταν χρειάζεται μιλάει και με πυγμή αλλά χωρίς ποτέ να λαϊκίζει. Ε μπράβο του γι’αυτό το τελευταίο.

Τα ελληνοτουρκικά είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί τους έλληνες πολίτες και στο οποίο απαντούν η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

 

Μιλάει ήρεμα και καθαρά, είναι ευειδής, δείχνει πολύ νεότερος από κοντά αλλά ήδη διανύει το 37ο της ηλικίας του.

Τον συνάντησα για μια σύντομη web συζήτηση στο NJV Athens Plaza, Εκεί κοντά στη Βουλή.

Μεταναστευτικό και προσφυγικό, η συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία είναι τα αλλά δύο θέματα που τους απασχολούν

Το σημειώνω το κοντά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γιατί όταν τέθηκε πρo του διλήμματος να παραμείνει εκπρόσωπος τύπου ή να κατέβει στις εκλογές όπου θα είχε μάλλον σίγουρη την θέση του, εκείνος επέλεξε να ακολουθήσει την πρόεδρο στις προεκλογικές ομιλίες της  ανά την Ελλάδα ... Chapeau !

Και εδώ η επίμαχη απάντηση του κύριου Παύλου Χρηστίδη ότι «είναι καιρός η πατρίδα μας να αποκτήσει και γυναίκα πρωθυπουργό»

Νέα ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΚΙΝΑΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα