Τραμπ: Θα συντρίψουμε τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2024

Υπόσχεση ότι θα «σβήσει» τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και ότι «θα ανακαταλάβουμε τον Λευκό Οίκο», έδωσε μπροστά σε ψηφοφόρους της αμερικανικής δεξιάς στο Νιου Χάμσιρ, ο Ντόναλντ Τραμπ χθες Πέμπτη, αναφερόμενος στις εκλογές του 2024.

«Την Τρίτη, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε επίσημα άλλα τέσσερα καταστροφικά χρόνια» στην εξουσία, επεσήμανε ο Ρεπουμπλικάνος προκάτοχός του στην προεδρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ έκανε

την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ιστορική άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Εκεί, υποσχέθηκε πως «θα συντρίψουμε τον Τζο Μπάιντεν» μπροστά στους οπαδούς του, πολλοί από τους οποίους φόραγαν τα περίφημα κόκκινα καπέλα.

Ο Τραμπ προηγουμένως επέκρινε έντονα τον κυβερνήτη της Φλόριντας, τον Ρον ΝτεΣάντις, που θεωρείται ο μεγαλύτερος αντίπαλός του στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, παρότι δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του.

Ο επικρατέστερος των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων

Παρά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, ο Ντόναλντ Τραμπ για την ώρα θεωρείται με διαφορά ο επικρατέστερος μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων. Και δεν αποκλείεται, κάθε άλλο, η παράταξη να τον επιλέξει για να αναμετρηθεί ξανά με τον Τζο Μπάιντεν τον Νοέμβριο του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Γιουν Σουκ Γεόλ, σημείωσε ότι ο προκάτοχός του αντιπροσωπεύει «κίνδυνο για τη δημοκρατία».

ΤραμπΜπάιντενΗΠΑεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα