Εκλογές 2023: Ώρα ανακοινώσεων για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα, στις 10:30 θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τα 15 ονόματα που θα το στελεχώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι σε αυτό το ψηφοδέλτιο θα υπάρχει αυξημένη παρουσία γυναικών, αλλά και υποψήφιοι «έκπληξη». Παράλληλα, σημαντική θα είναι και η παρουσία των νέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκλόγιμη θέση θα είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, γενική γραμματέας δημόσιας υγείας, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ ο τέως γενικός διευθυντής της

ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αντώνης Σγαρδέλης θα βρίσκεται στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ανακοινώσεις και από ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το κυβερνητικό του πρόγραμμα, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση, θα παρουσιάσει το «συμβόλαιο για την αλλαγή».

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της πολύ γνωστής καθηγήτριας Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τιμή μας που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη 27/4/23) το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές της 21η Μαΐου.

εκλογές 2023ψηφοδέλτιοΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα