Το Threads της Meta ξεπέρασε σε ρυθμούς ανάπτυξης το ChatGPT

Το νέο αντίπαλο δέος του Twitter και δημιούργημα της Meta, Threads, ξεπέρασε τις 100 εκατ. εγγραφές μέσα σε πέντε μέρες κυκλοφορίας σημείωσε σήμερα ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg και εκθρόνισε πρακτικά το Chat GPT ως η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα.

Το Threads σημειώνει

ρεκόρ ανάπτυξης χρηστών από τότε που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, με διασημότητες, πολιτικούς και άλλους δημοσιογράφους να εντάσσονται στην πλατφόρμα που θεωρείται από τους αναλυτές ως η πρώτη σοβαρή απειλή για την εφαρμογή microblogging, που ανήκει στον Elon Musk.

«Αυτή είναι κυρίως οργανική ζήτηση και δεν έχουμε καν ενεργοποιήσει πολλές προσφορές ακόμα», δήλωσε ο Zuckerberg σε μια ανάρτηση στο Threads που ανακοινώνει το ορόσημο.

Το σπριντ της εφαρμογής σε 100 εκατομμύρια χρήστες ήταν πολύ πιο γρήγορο από αυτό του ChatGPT που ανήκει στο OpenAI, το οποίο έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη καταναλωτική εφαρμογή στην ιστορία τον Ιανουάριο περίπου δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της, σύμφωνα με μελέτη της UBS.

Το Twitter είχε σχεδόν 240 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, σύμφωνα με την τελευταία δημόσια αποκάλυψη της εταιρείας πριν από την εξαγορά από τον Elon Musk, αν και δεδομένα από εταιρείες web analytics δείχνουν ότι η χρήση έχει μειωθεί από τότε.

Η διαδικτυακή επισκεψιμότητα του Twitter μειώθηκε κατά 11% από το προηγούμενο έτος τις ημέρες μετά την κυκλοφορία του Threads, σε σύγκριση με το 4% που είχε μειωθεί σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Similarweb, μεταδίδει το Reuters.

THREADSMetaCHAT GPTχρήστεςπλατφόρμα
Keywords
Αναζητήσεις
to-threads-tis-meta-xeperase-se-rythmous-anaptyxis-to-chatgpt.htm
Τυχαία Θέματα