Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε, αφού έμεινε ξεχασμένο για ώρες στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος έφτασε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (12/5) στον ανακριτή της Άρτας, με το κεφάλι του καλυμμένο με κουκούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον, η 27χρονη σύζυγός του είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι μαζί του στον ανακριτή όμως αυτό δεν συνέβη.

Ο δικηγόρος του 37χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης, είπε μετά την απολογία του πελάτη του ότι η σύζυγός του στέκεται στο πλευρό

του.

Εκτίμησε ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια και αυτή θα είναι η διωξη με την οποία θα παραπεμφθεί ο πελάτης του με βούλευμα.

Μιλώντας για τον 37χρονο είπε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του, επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του παιδιού του γιατί έβγαζε δόντια και είχε κάποιους κολικούς, η δε γυναίκα του είχε ένα ατύχημα πριν από λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό σταθμό. Το πήγε ο ίδιος. Σταμάτησε για καφέ με το παιδάκι πίσω, δεμένο στο καρεκλάκι και σταμάτησε το μυαλό του, σταμάτησε η μνήμη του. Πλήρωσε τον καφέ και αντί να κάνει αριστερά για τον βρεφικό σταθμό, έκανε δεξιά για να πάει στη δουλειά του».

Η κηδεία του άτυχου βρέφους θα γίνει αύριο στην Άρτα.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣΆρταΠατέραςβρέφος
Keywords
Τυχαία Θέματα