Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25/5) έλαβαν χώρα στο Βερολίνο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four της Euroleague.

Οι

αρχές μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που δίνει μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση στο σημείο, καθώς οι διαθέσεις των ανθρώπων που συνεπλάκησαν ήταν άκρως επιθετικές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οπαδός που έφερε τραύματα «απειλητικά για τη ζωή του» έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μία συμπλοκή ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ξέσπασε κοντά σε σταθμό του μετρό της γερμανικής πρωτεύουσας, ενώ μία ακόμη σημειώθηκε κοντά σε ξενοδοχείο.

Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 18:00 θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Επεισόδια υπήρξαν και πριν την έναρξη του πρώτου χρονικά ημιτελικού την Παρασκευή (24/5), ανάμεσα σε οπαδούς της Φενερμπαχτσέ και του Παναθηναϊκού, με περισσότερα από 100 άτομα της τουρκικής ομάδας να βρίσκουν την ευκαιρία για να μπουν χωρίς εισιτήρια στην Uber Arena.

Η αστυνομία του Βερολίνου είχε κινηθεί άμεσα τότε και με ισχυρές δυνάμεις εντόπισε τους οπαδούς της Φενέρ άνευ εισιτηρίου μέσα στο κλειστό γήπεδο και τους οδήγησε εκτός προχωρώντας σε πολλές συλλήψεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πυροσβεστική του Βερολίνου τα ξημερώματα της Κυριακής αναφέρεται ότι ένας άνθρωπος έχει τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, τα οποία απεκόμισε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
2 με βαριά και
9 με ελαφρούς τραυματισμούς
Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις

Σε δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται πως συμμετείχαν περίπου 60 άτομα στα επεισόδια, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να σημειώνει πως χρησιμοποιήθηκαν μπαστούνια του μπέιζμπολ και ρόπαλα.

Σε άλλα δημοσιεύματα, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται πως έχουν γίνει συνολικά 89 συλλήψεις.

#Γερμανία #Ολυμπιακός  #Παναθηναϊκός #FINAL_FOUR #EUROLEAGUE
Keywords
Αναζητήσεις
sovara-epeisodia-metaxy-opadon-olybiakou-kai-panathinaikou-sto-verolino.htm
Τυχαία Θέματα