Δημοσκόπηση GPO: Ποιος πρέπει να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς-Η «επιστροφή» Τσίπρα

Με μια δημοσκόπηση της GPO, για το «ποιον θέλουν οι πολίτες για αρχηγό της κεντροαριστεράς», κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ειδικότερα, οι ερωτώμενοι επιλέγουν για επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα με 16%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4% και ο Στέφανος Κασσελάκης με 10,5%.

Στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσότερες

πιθανότητες να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 16,9%, αλλά το ποσοστό των ανθρώπων που εκτιμούν ότι κανείς δεν έχει περισσότερες πιθανότητες, ανέρχεται στο 52,6%.

Αναφορικά με το ποιον ευρωβουλευτή θα ψήφιζαν στις προσεχείς ευρωεκλογές, πρώτος στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στην έρευνα ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 31,3%, ενώ ακολουθεί από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου με 26,1%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης

Ποιοι πιστεύετε ότι μπορεί να ηγηθεί μιας ενιαίας κεντροαριστεράς παράταξης την επομένη των ευρωεκλογών;

Αλέξης Τσίπρας: 16% Νίκος Ανδρουλάκης: 13,4% Στέφανος Κασσελάκης: 10,5% Χάρης Δούκας: 5,4% Αλέξης Χαρίτσης: 5% Μανώλης Χριστοδουλάκης: 4,6%

Ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές;

Στέφανος Κασσελάκης: 16,9% Αλέξης Τσίπρας: 14,3% Νίκος Ανδρουλάκης: 11,2% Κανένας: 52,6% Άλλο: 0,6% Δ.ξ. / δ.α.: 4,4%

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές;

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης φαίνεται να είναι ο ευρωβουλευτής που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό από τους με 31,3%, ενώ ακολουθεί από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου με 26,1%.

#ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ_GPO #κεντροαριστερά #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Τσίπρας
Keywords
Αναζητήσεις
dimoskopisi-gpo-poios-prepei-na-igithei-tis-kentroaristeras-i-epistrofi-tsipra.htm
Τυχαία Θέματα