Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι με τρεις τραυματίες

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι. Άγρια συμπλοκή ξέσπασε έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής, με αποτέλεσμα τρεις σοβαρά τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν νοικιασμένο, σταμάτησε έξω από νυχτερινό κέντρο και ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί πριν βάλει μπροστά και φύγει με ταχύτητα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Δύο από αυτούς,

σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές κατά των τριών τραυματιών, σχεδόν εξ’ επαφής, θέλοντας έτσι να στείλει «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Πώς έγινε το επεισόδιο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα 6- 7 ανδρών που διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου. Η παρέα των Κρητικών πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο - τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν. Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ/ Τμήμα Εκβιαστών.

#Γκάζι #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #επίθεση #μήνυμα #ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ_ΚΕΝΤΡΟ
Keywords
Αναζητήσεις
pyrovolismoi-exo-apo-nychterino-kentro-sto-gkazi-me-treis-travmaties.htm
Τυχαία Θέματα