Ποιο υπουργείο είχε... τάξει ο Τσίπρας στην Ακρίτα;

Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας πράγματι πίστευε ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές και είχε φτιάξει στο μυαλό του ακόμα και τη σύνθεση της προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόμ τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (21/9) η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής Επικρατείας

του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπήρξε προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και σε απόλυτη συνεννόηση με τον ίδιο αποφάσισε να μπει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μπήκε και σε εκλόγιμη θέση, καθώς σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε και υπουργείο.

Τις δηλώσεις αυτές η Έλενα Ακρίτα τις έκανε σε συνέντευξή της στο Action24 στην οποία επίσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή, ακόμα κι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Η έμπειρη δημοσιογράφος στηρίζει μεν τον Κασσελάκη στο β' γύρο (αν και στον πρώτο στήριξη την Αχτσιόγλου), αλλά δεν προτίθεται να αφήσει την έδρα.

Ο λόγος, όπως είπε, είναι το γεγονός ότι θα εξαντλήσει τη βουλευτική της θητεία καθώς την ενδιαφέρει να δουλέψει στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Άλλωστε, πρόσθεσε με τον Αλέξη Τσίπρα υπήρξε συγκεκριμένη συζήτηση προεκλογικά για αναβάθμιση του τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε υπουργείο, το οποίο και θα αναλάμβανε η ίδια.

ΑκρίταΤσίπραςυπουργείο
Keywords
Τυχαία Θέματα