Πέτσας: Ανατριχιαστική η δήλωση Τσίπρα για τους αρμούς της εξουσίας

«Ανατριχιαστική» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας».

Μιλώντας στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,

ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να ελέγξει τους θεσμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε κάνει λόγο για τη «δεύτερη φορά Αριστερά», ενώ υποστήριξε ότι όταν το κόμμα εκλεγεί ξανά στην εξουσία, θα πρέπει «να αναλάβει την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας».

Πυρά κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και την Κυριακή ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ότι «η αντιδημοκρατική νοοτροπία Τσίπρα που αγνοεί το ίδιο το Σύνταγμα αποδεικνύει ότι δεν διδάχτηκε τίποτα από το μήνυμα του λαού στις κάλπες, αναβιώνοντας το απεχθές σύνθημα "ή εμείς, ή αυτοί"».

Επιπλέον, στη δευτερολογία του, ο κ. Τσίπρας σχολίασε τις βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου, τονίζοντας ότι «πάει πολύ να μας κουνάνε το δάκτυλο και να μας μιλούν για αντιθεσμική συμπεριφορά» και προσθέτοντας ότι «μιλούν σήμερα με θράσος αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και που τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα»

Μεταναστευτικό και πρώτη κατοικία

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «οι πολίτες θα ήθελαν μεγαλύτερη ταχύτητα» στο ζήτημα, ενώ για την προστασία της πρώτης κατοικίας κάλεσε «όλους όσους θεωρούν ότι απειλείται η πρώτη κατοικία τους να μπουν στην πλατφόρμα μέχρι τις 30 Απριλίου και το δηλώσουν».

Στέλιος ΠέτσαςΑλέξης ΤσίπραςΚεντρική Επιτροπή Σύριζα
Keywords
Τυχαία Θέματα