Πάρνηθα: Ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/5), όταν ομάδα εθελοντών στην Πάρνηθα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, την Παρασκευή αποφάσισαν μαζέψουν πολλά σκουπίδια από την Δυτική Πάρνηθα.

Η δράση επρόκειτο να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, γι' αυτό κάποιοι από τους εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα,

δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Οι νεαροί, μόλις αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν, ρωτώντας: "Από πού είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι".

Όταν οι εθελοντές εξήγησαν ότι βρίσκονταν εκεί για να καθαρίσουν το βουνό, οι άγνωστοι αποχώρησαν. Ωστόσο, μετά από 10 λεπτά, επέστρεψαν με τα αυτοκίνητα και άρχισαν να φωνάζουν "Κάναμε Comeback".

Σύμφωνα με τα θύματα της επίθεσης, οι νεαροί τους χτύπησαν και τους μαχαίρωσαν. Ένας από τους εθελοντές δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην πλάτη και μία στον ώμο, ενώ του έσπασαν και τη μύτη. Τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν ανήμπορα να αντιδράσουν καθώς ήταν ξαπλωμένα στο πάτωμα. Μετά την επίθεση, οι δράστες έφυγαν γρήγορα από το σημείο.

Οι εθελοντές πέρασαν τη μισή νύχτα με αγωνία για την τύχη του συναδέλφου τους που είχε δεχθεί τις πολλαπλές μαχαιριές. Ευτυχώς, ο τραυματίας διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σε ανάρτησή του, ένας από τους εθελοντές ανέφερε: "Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ), ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε".

#ξυλοδαρμός #εθελοντές #ΜΕΝΙΔΙ #Πάρνηθα #comeback
Keywords
Αναζητήσεις
parnitha-xylokopisan-kai-machairosan-ethelontes-pou-katharizan-tin-periochi.htm
Τυχαία Θέματα
Πάρνηθα, Ξυλοκόπησαν,parnitha, xylokopisan