Διήμερη επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη - Ποιους θα συναντήσει

Επίσκεψη στην Παλαιστίνη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κος Στέφανος Κασσελάκης, το διάστημα 26-27/05/2024.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

Κατά την επίσκεψή του ο κος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα, την Βηθλεέμ και την Ραμάλα, όπου και θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων συναντήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, εκπροσώπους της

ΟΑΠ (PLO) και την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη τῆς Ἁγίας Πόλεως Ἱερουσαλήμ καὶ πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο τον Γ’.

Τον κο Κασσελάκη θα συνοδεύσουν η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κα Ράνια Σβίγκου, ο Τομεάρχης Άμυνας, κος Ευάγγελος Αποστολάκης, η Τομεάρχισα Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Η ανάρτηση της Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ράνιας Σβίγκου:

Σε λίγο αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι.

Με τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, και τον Τομεάρχη Άμυνας, Ε. Αποστολάκη θα συναντηθούμε με την Παλαιστινιακή αρχή και την ΟΑΠ, στη Δυτική Όχθη, και με τον Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα.

Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ελληνικού λαού. Για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι, να υπάρξει κατάπαυση του πυρός.

Για να νικήσει η Ειρήνη και η Δικαιοσύνη.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΙΣΡΑΗΛ_ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ #Ράνια_Σβίγκου
Keywords
Αναζητήσεις
diimeri-episkepsi-kasselaki-stin-palaistini---poious-tha-synantisei.htm
Τυχαία Θέματα