Ο Τεμπονέρας... αναστατώνει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

11:18 6/2/2024 - Πηγή: Reporter

Ο Διονύσης Τεμπονέρας διοργανώνει εκδήλωση στις 13 Φεβρουαρίου με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;» και προκαλεί... κλυδωνισμούς στην κεντροαριστερή πολυκατοικία.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στην εκδήλωση τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου. από τη Νέα Αριστερά. Αμφότεροι αποδέχθηκαν την πρόσκληση, γεγονός

που σχολιάζεται έντονα σε εσωκομματικό επίπεδο.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο κ. Τεμπονέρας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εκτός... γραμμής κόμματος. Πηγές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν λόγο μάλιστα για "προσωπική στρατηγική" του Τεμπονέρα, που δεν εκφράζει το κόμμα.

Αντίστοιχα, από το ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση. «Είναι κάτι που δεν αφορά το κόμμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μάντζος. Πάντως, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Εφημερίδας των Συντακτών και γι' αυτό είπε "ναι" στην πρόσκληση.

Αντίθετα, από τη Νέα Αριστερά δεν είναι καθόλου αρνητική στη συμμετοχή Αχτσιόγλου, η οποία άλλωστε, πριν αποδεχθεί την πρόσκληση ενημέρωσε τον Αλέξη Χαρίτση.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Διονύσης Τεμπονέρας, αν και παρέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, επιμένει σε κάθε ευκαιρία πως πρέπει να υπάρξει μία μεγάλη κεντροαριστερή συμμαχία απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

#Τσακαλώτος #ΣΥΡΙΖΑ #Πασοκ #ΝΕΑ_ΑΡΙΣΤΕΡΑ #ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ
Keywords
Αναζητήσεις
o-teboneras-anastatonei-pasok-kai-syriza.htm
Τυχαία Θέματα