Νέα σύλληψη στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για Έλληνα 32χρονών, που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων. Στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Στη συνέχεια, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Παράλληλα, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.

H

ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων»

Προηγουμένως με τη σύμφωνη γνώμη τόσο της δικαστικής λειτουργού όσο και του Εισαγγελέα προσωρινά προφυλακστέοι κρίθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, μετά την απολογία τους. Οι ίδιοι αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι έχουν κατατεθεί τα ονόματα και άλλων εμπλεκομένων, ενώ και άλλα θύματα του αστυνομικού έχουν έρθει σε επαφή με την ίδια.

ΗλιούπολησύλληψηTrafficking
Keywords
Τυχαία Θέματα