H GEP υποστήριξε ενεργά τα VI Delphi Economic Forum και Delphi Economic Tribute Event ως Safety & Anticovid Sponsor

Η GEP συνδυάζοντας την τεχνογνωσία 20 ετών στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας, καθώς και την εμπειρία διαχείρισης των ζητημάτων της πανδημίας COVID-19, υποστήριξε ενεργά το VI Delphi Economic Forum, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στο Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και το πρόσφατο Delphi Economic Forum Tribute Event στους Δελφούς, ως Safety & Anticovid Sponsor.

Για μια ακόμα χρονιά η συνεργασία της GEP με το Delphi Economic Forum

ήταν κομβικής σημασίας για τη διεξαγωγή των εν λόγω εκδηλώσεων εν καιρώ πανδημίας, καθώς λειτούργησε ως Health & Safety Advisor και Anticovid Sponsor, παρέχοντας συμβουλές και υπηρεσίες Υγείας και Ασφάλειας στους διοργανωτές, επισκέπτες και εργαζομένους.

To VI Delphi Economic Forum, που πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε μια χρονιά συμβολική για τη χώρα με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αποτέλεσε ένα σημαντικό σημείο συνάντησης του επιχειρηματικού και πολιτικού γίγνεσθαι, καθώς παραβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Το Delphi Economic Tribute Event, πραγματοποιήθηκε ως φυσική συνέχεια του Forum, με τη διαφορά της παρακολούθησης δια ζώσης καθώς πλέον οι συνθήκες το επιτρέπουν, αλλά και το γεγονός ότι η εκδήλωση επέστρεψε στο χώρο των Δελφών.

Στελέχη της GEP παραβρέθηκαν και στις δύο εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τηρώντας στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτοκόλλα και τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται σε τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Delphi Economic Tribute Event χρησιμοποιήθηκαν οι τελευταίες καινοτομίες απολύμανσης αέρα με την τεχνολογία Philips UV-C lighting, μέσω των συσκευών Floor Standing Air Purification της εταιρίας Signify που τοποθετήθηκαν στους χώρους της εκδήλωσης καθιστώντας υγιέστερο το φυσικό περιβάλλον της εκδήλωσης για όλους τους συμμετέχοντες.

Η συμβολή της GEP στη διεξαγωγή των δύο σημαντικών εκδηλώσεων ήταν καθοριστική τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τη δημιουργία και σημαντικότητα διασφάλισης όλων των πρακτικών και πρωτόκολλων Υγείας και Ασφάλειας, ιδίως εν μέσω πανδημίας.

Η GEP παρείχε συμβουλευτική καθοδήγηση ως προς την προώθηση υγιών συμπεριφορών σε όλους του συμμετέχοντες, ανέλαβε το συντονισμό των ενεργειών και πρωτοκόλλων Anticovid, ενώ σχεδίασε, σε συνεργασία με τους υποστηρικτές και παρόχους υπηρεσιών υγείας, τα επιμέρους Anticovid πρωτόκολλα διεξαγωγής.

Παράλληλα, δημιούργησε οπτικό υλικό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους κανόνες υγιεινής & προφύλαξης.

Τέλος, δημιούργησε τα σχέδια διαφυγής και διάσωσης που αναρτήθηκαν στους χώρου διεξαγωγής του Συνεδρίου και ενημέρωσε, μέσω ενός ενιαίου πλάνου επικοινωνίας, τους υπεύθυνους, τους συμμετέχοντες και τους εργαζομένους, δημιουργώντας οδηγίες για τις ενέργειες που απαιτούνται πριν και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ώστε να ελαχιστοποιηθεί η διασπορά του ιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη GEP και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα