Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφονήθηκε 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν

08:46 8/8/2023 - Πηγή: Reporter

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης, σε επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ένας 29χρονος οπαδός της Ένωσης μαχαιρώθηκε και έπεσε νεκρός.

Τα φρικτά επεισόδια προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA, οι Κροάτες έφτασαν από

το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και άρχισαν να προκαλούν ζημιές πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ και ξέσπασαν άγρια επεισόδια με οπαδούς της ελληνικής ομάδας.

Από τα βίαια επεισόδια, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, ενώ τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν 96 συλλήψεις και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί φυσικά το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν διέσχισε όλη την εθνική οδό και έφτασε στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

ΟΠΑΔΟΣΑΕΚΕΛΛΑΔΑΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
nea-filadelfeia-dolofonithike-22chronos-opados-tis-aek-apo-kroates-chouligkan.htm
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Δολοφονήθηκε 22χρονος, ΑΕΚ, Κροάτες,filadelfeia, dolofonithike 22chronos, aek, kroates