Μητσοτάκης: Στηρίξαμε την κοινωνία και μας επιβράβευσε-Να τελειώσουμε τη δουλειά

Η πρώτη επίσημη προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στο Περιστέρι.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης λέγοντας πως οι πολίτες επιβράβευσαν την ενίσχυση της οικονομίας και καταδίκασαν την τοξικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης

ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, αλλά παράλληλα υπενθύμισε πως η αυτοδυναμία είναι ανοιχτή: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, αν με θέλετε πρωθυπουργό πρέπει να με ψηφίσετε, όχι να πάμε παραλία», είπε. Πρόσθεσε πως είναι σημαντικό να ψηφίσουν ξανά όλοι οι πολίτες για να μπορέσει η ΝΔ να λάβει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό γιατί ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να αυξηθεί.

Μιλώντας για την οικονομία, είπε πως με σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η επενδυτική βαθμίδα θα έρθει σύντομα, ενώ δεσμεύθηκε για 950 ευρώ κατώτατο μισθό και 1.500 ευρώ μέσο μισθό. «Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα τσακίσουμε την κοινωνία με τον νόμο Κατρούγκαλο. Σε ορίζοντα 4ετίας θα καταργήσουμε το τέλος επιτηδεύματος», είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για αναδιάταξη της Υγείας, ενώ αναφέρθηκε και στο κέντρο λοιμωδών στη δυτική Αττική το οποίο όπως είπε θα γίνει πρότυπο κέντρο υγείας που θα προσφέρει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα.

Για την εξωτερική πολιτική είπε πως θα συγχαρεί τον Ταγίπ Ερντογάν για την νίκη του στις εκλογές σημειώνοντας πως θα του μεταφέρει πως δεν αμφισβητούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. «Η ενίσχυση της Άμυνας της χώρας θα συνεχιστεί, ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί».

«Πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά που αρχίσαμε, να πάμε να ψηφίσουμε, η Ελλάδα έγινε μπλε και θα παραμείνει μπλε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

ΜητσοτακηςΠεριστέριεκλογές 2023
Keywords
Αναζητήσεις
mitsotakis-stirixame-tin-koinonia-kai-mas-epivravefse-na-teleiosoume-ti-douleia.htm
Τυχαία Θέματα