Με τηλεοπτικό σποτ συνεχίζεται η διαφημιστική καμπάνια ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με στόχο την ανάδειξη στο ευρύ κοινό των στόχων και του ιδεολογικού περιεχομένου της κοινότητας των αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων, συνεχίζεται η καμπάνια προώθησης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Με νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ συνεχίζεται η διαφημιστική καμπάνια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που φέρει την υπογραφή της Cream.

Έπειτα από τη σημαντική παρουσία σε 100 στάσεις λεωφορείων σε όλη την Αττική, το νέο σποτ προωθείται και στα ψηφιακά μέσα, όπως το Youtube

ενώ περισσότερα από 60 μέλη της πρωτοβουλίας, έχουν προωθήσει το νέο διαφημιστικό σποτ μέσα από τα δικά τους social media.

Παράλληλα, με το μότο «Πρώτη φορά ενωθήκαμε και γίναμε παράδειγμα» η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προχωρά επιπλέον σε τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια.

Μέσω της χρήσης «δυνατών» εικόνων και συναισθηματικού λόγου επικοινωνείται άμεσα στον καταναλωτή ότι οι εταιρίες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν τον Έλληνα πολίτη, ενισχύοντας την οικονομία του τόπου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αξίες και το όραμα της Πρωτοβουλίας, επικοινωνούνται πλέον άμεσα στον Έλληνα καταναλωτή, με στόχο την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που φέρουν τα πιστοποιημένα προϊόντα των μελών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΑΤΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα