Μάθιου Πέρι: Ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του ηθοποιού

Σε κεταμίνη αποδίδεται ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με την έκθεση της νεκροψίας. Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του ηθοποιού περιλαμβάνονταν «ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης».

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα της κατοικίας του στις 28 Οκτωβρίου και κηρύχθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο τρόπος θανάτου ήταν ατύχημα.

Ο Πέρι, ο οποίος έγινε διάσημος παίζοντας τον Τσάντλερ Μπινγκ στην αμερικανική κωμική σειρά Friends,

φέρεται να λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για κατάθλιψη και άγχος πριν από τον θάνατό του, ανέφερε το Variety.

Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πέρι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ενώ στους παράγοντες που συνέβαλαν ήταν «ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης», η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρήσης οπιοειδών.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τον εθισμό και τη νηφαλιότητα - και είχε επίσης δημιουργήσει μια εγκατάσταση νηφάλιας διαβίωσης για άνδρες με παρόμοια προβλήματα.

Στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησαν το 2022, ο Perry έγραψε για το πώς έγινε αλκοολικός ως έφηβος και ανέπτυξε εθισμό στα παυσίπονα μετά από ένα ατύχημα με τζετ σκι το 1997. Οι εθισμοί του είχαν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή του, έγραψε ο Πέρι, κάποια στιγμή τον έβαλαν σε κώμα και του κόστισαν περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθεί.

Μετά το θάνατό του, ιδρύθηκε οργάνωση στο όνομά του, η οποία βοηθά όσους παλεύουν με τον εθισμό.

#ΜΑΘΙΟΥ_ΠΕΡΙ #ΑΙΤΙΑ_ΘΑΝΑΤΟΥ
Keywords
Αναζητήσεις
mathiou-peri-anakoinothikan-ta-aitia-thanatou-tou-ithopoiou.htm
Τυχαία Θέματα