Λουτράκι: Επαναλειτουργία του εργοστασίου εμφιαλωμένου νερού- Επένδυση 55 εκατ. ευρώ

09:21 4/3/2022 - Πηγή: Reporter

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Λουτράκι προκειμένου να εγκρίνει την επαναλειτουργία του τοπικού εργοστασίου εμφιάλωσης μεταλλικού νερού με την εταιρία N. U. AQUA.

Το Φθινόπωρο είχε γίνει συμφωνία να πάρει από την PEPSICO τη μονάδα η N. U. AQUA και καταρτίστηκε επενδυτικό σχέδιο ύψους 20,35 εκατ. το οποίο εντάχθηκε και χρηματοδοτείται εν μέρει (περίπου 7 εκατ.) από τον Αναπτυξιακό

νόμο. Εφόσον δεν ανακύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι τέλος Μαρτίου μπαίνει στη μονάδα η N. U. AQUA και ξεκινά η λειτουργία του εργοστασίου με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 55 εκατ. ευρώ.

Η αγοράστρια εταιρεία N.U. AQUA με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και διαδικασίες πρόκειται να προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου φυσικού μεταλλικού νερού. Ταυτόχρονα, η PepsiCo Hellas, μέσα από το ισχυρό, πανελλαδικό εμπορικό της δίκτυο, θα διανέμει σε ολόκληρη την επικράτεια το νέο φυσικό μεταλλικό νερό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνοντας την παρουσία της στην αγορά και ειδικά στον τομέα της εστίασης.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

ΛουτράκιΕργοστάσιοΝερό
Keywords
Τυχαία Θέματα