Φίλης: «Μητσοτακικός» ο Κασσελάκης- Να μιλήσει ο Τσίπρας

Ο Νίκος Φίλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, αμφισβητώντας ευθέως την αξιοπιστία του υποψήφιου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Ξέρετε πού ήταν ο Κασσελάκης, όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ", ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα 24, ο Νίκος Φίλης είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι "ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν

κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές. Το έχει γράψει ο ίδιος. Και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ".

"Πώς μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ", είπε ο Νίκος Φίλης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Να παρέμβει έστω και τώρα ο Τσίπρας

Ο Νίκος Φίλης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει άμεσα για το ζήτημα του περιβόητου sms. "Έπρεπε ο Τσίπρας να διαψεύσει αμέσως αυτούς τους αλητήριους που έγραψαν αυτό το δημοσίευμα" είπε και συνέχισε λέγοντας πως η διάψευση μέσω Καρτερού έξι ημέρες μετά το δημοσίευμα και αφού έχουν γίνει οι εκλογές δεν αρκεί. Μάλιστα, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να παρέμβει έστω και τώρα.

Αλέξης Τσίπρας έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να παρέμβει και να διαψεύσει όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν στις εκλογές και να δείξουν πως στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη". Μάλιστα τόνισε πως με αυτή του τη στάση αφήνει ορισμένους να διακινούν πως βρίσκεται πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

"Από τον αρχηγισμό καταλήξαμε στον μεσσιανισμό", είπε χαρακτηριστικά, βάλλοντας έτσι όχι μόνο κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και στον ΣΚΑΪ

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΝΔΣΥΡΙΖΑΤσίπρας
Keywords
Τυχαία Θέματα