Διακόπηκε το ντιμπέιτ Σούνακ-Τρας: Λιποθύμησε η παρουσιάστρια

Η αποψινή (25/7) τηλεμαχία για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας μεταξύ της Λιζ Τρας (φωτο) και του Ρίσι Σούνακ, που διοργανώνουν το Talk TV και η εφημερίδα Sun, διακόπηκε μετά από έναν δυνατό θόρυβο που ακούστηκε στο στούντιο.

Ο τηλεοπτικός φακός εστίασε στη Λιζ Τρας η οποία αναφώνησε «Ω Θεέ μου» πιάνοντας με τα δύο χέρια το πρόσωπό της φανερά τρομοκρατημένη.

Η ροή μετάδοσης κόπηκε στη συνέχεια, με τους θεατές να βλέπουν το μήνυμα: ''Λυπούμαστε για τη διακοπή αυτού του προγράμματος. Εργαζόμαστε

σκληρά για να διορθώσουμε το πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στον κανονικό προγραμματισμό σύντομα."

{https://twitter.com/TLDRNewsUK/status/1551999160106237954}

Σύμφωνα με την ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού, την ώρα του ντιμπέιτ κατέρρευσε η παρουσιάστρια Kate McCann, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Tο ντιμπέιτ ωστόσο δεν θα συνεχιστεί απόψε.

«Η Kate McCann λιποθύμησε στον αέρα απόψε και παρόλο που είναι καλά, η ιατρική συμβουλή ήταν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε με τη συζήτηση. Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές και τους ακροατές μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση.

{https://twitter.com/TalkTV/status/1551991600246669313}

Λιζ ΤραςΡίσι ΣουνάκSunΤηλεμαχίαΒρετανία
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα