Total Health Solutions: Φυσικά και online φαρμακεία σ'όλη την Ελλάδα

09:04 3/7/2023 - Πηγή: Reporter

Οι online αγορές τίθενται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, καθώς 7 στους 10 έκαναν μια online αγορά το τελευταίο 6μηνο. Πολλές, μάλιστα, εταιρίες επενδύουν στην βελτίωση ή επέκταση της παρουσίας τους online, αξιοποιώντας τη στροφή του κοινού. Ανάμεσα σε αυτές, οπως αναφέρουν στελέχη της διοίκησής της. βρίσκεται και η Total Health Solutions,

μια ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής, η οποία από τις αρχές του 2023 ενισχύει την παρουσία της στα online αλλά και στα φυσικά φαρμακεία προσβλέποντας στη βέλτιστη ικανοποίηση των αναγκών του κοινού.

«Το πρώτο τρίμηνο του 2023 αυξήθηκαν σε αξία οι αγορές συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών 2% σε onlineφαρμακεία. Η Total Health Solutions διεκδικεί το μερίδιο που της αναλογεί έχοντας παρουσία και ισχυρά μερίδια σε online αλλά και σε φυσικά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στοχεύει στην ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων», επισημαίνει στο Reporter ο Γιώργος Τριανταφύλλου, εμπνευστής και ιδρυτής της Total HealthSolutions.

Οι λύσεις που προσφέρει η Total Health Solutions

Όπως αναφέρεται, οι σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινότητας και του τρόπου ζωής εντείνουν τις ανάγκες του επισκέπτη κάθε φαρμακείου, ο οποίος πλέον θέλει να βρίσκει εύκολα μια μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, αναλγητικών ή άλλων προϊόντων. Μάλιστα, οπως σημειώνεται, ο σύγχρονος άνθρωπος έχει ήδη διαβάσει για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν πριν τα προμηθευτεί, ξέρει τις ανάγκες του και επιθυμεί να τα αγοράσει στην καλύτερη τιμή, από τα online ή τα φυσικά φαρμακεία που τον εξυπηρετούν καλύτερα.

«Στην ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα, που όλοι έχουμε, η Total Health Solutions μας προτείνει να εντάξουμε μικρές υγιεινές συνήθειες που θα λύσουν σημαντικά προβλήματα βοηθώντας μας να περιορίσουμε τη φθορά του χρόνου και να ενισχύσουμε φυσικές διαδικασίες του οργανισμού» αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας που τονίζει:

«Η Total Health Solutions διαθέτει επιστημονικά τεκμηριωμένα, ασφαλή και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προϊόντα που συνδράμουν στην αποκατάσταση της βέλτιστης δυνατής υγείας του οργανισμού για αυτό επιλέγει να συνεργάζεται με ηγέτιδες εταιρίες στον χώρο της υγείας. Το όφελος για τον ασθενή/καταναλωτή θα είναι να επιστρέψει σε μια καθημερινότητα με τις δραστηριότητες που θέλει, με καλή ψυχολογία και όψη που εκπέμπει υγεία και ομορφιά, καθώς θα είναι απαλλαγμένος από πόνους και άλλους σωματικούς περιορισμούς, που υπονομεύουν τη διάθεσή και την υγεία του.»

Στο πορτφόλιο της εταιρίας ανήκουν τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής Collagen Pro-Αctive, Kinisis Progenκαι Neural Plactive.

«Ναυαρχίδα» της εταιρίας, με ηγετικό μερίδιο αγοράς, είναι το εξαιρετικά επιτυχημένο Collagen Pro-Active. Το Collagen Pro-Active είναι το πόσιμο κολλαγόνο με τη μοναδική φόρμουλα που ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράγει φυσικά κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στον οργανισμό, με οφέλη στην υγεία και στην ομορφιά, όπωςελαστικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια, υγιείς αρθρώσεις.

Όπως σημειώνεται από την εταιρεία:

«Το Kinisis Progen, το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής για το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις, είναι επίσης ένα προϊόν με σημαντικές πωλήσεις. Το προϊόν ενσωματώνει την πιο επικαιροποιημένη επιστημονική γνώση και τεχνολογία και υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες. Η καινοτομία που φέρνει είναι ότι ενισχύει όλα τα μέρη της άρθρωσης, δηλ. χόνδρους, μυς, τένοντες και συνδέσμους, προσφέροντας έτσι ολιστική υποστήριξη στην υγεία των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού.

Το Neural Plactive, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση του πόνου που οφείλεται σε περιφερικές νευροπάθειες όπως, η οσφυαλγία, η ισχιαλγία, το αυχενικό σύνδρομο, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, η διαβητική νευροπάθεια και η μεθερπητική νευραλγία. Οι νευροπάθειες αυτές, δηλαδή ο ερεθισμός ή τραυματισμός κάποιοιυ περιφερικού νεύρου από διάφορες αιτίες, είναι από τις πιο συχνές αιτίες του πόνου στη μέση, στο πόδι, στον αυχένα ή στον καρπό. Το Neural Plactive ενισχύει τον οργανισμό ώστε να ενεργοποιηθεί η φυσική επισκευή του ερεθισμένου νεύρου και έτσι η αιτία του πόνου παύει και ο πόνος μειώνεται σημαντικά.

Τέλος, η Total Health Solutions, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στα συμπληρώματα διατροφής έχει αναπτύξει έναν ξεχωριστό κλάδο εξειδικευμένων κτηνιατρικών συμπληρωμάτων, με έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων τα οποία συνεισφέρουν στην ευζωία και την υγεία των κατοικιδίων, από τη γέννηση τους μέχρι και την τρίτη ηλικία.»

Γιωργος Αλεξάκης

ΥΓΕΙΑφάρμακαφαρμακεία
Keywords
Αναζητήσεις
total-health-solutions-fysika-kai-online-farmakeia-soli-tin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα