Navios Holdings-Φράγκου: Κέρδη τριμήνου $15,5 εκατ.-Έμφαση στις καινοτόμες λύσεις logistics

Τα οικονομικά της μεγέθη για το β’ τρίμηνο και το α’ εξάμηνο του 2023, δημοσίευσε η Navios Holdings συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου, σημειώνοντας πολύ υψηλότερα έσοδα από τα αντίστοιχα διαστήματα του 2022 και οριακά μειωμένα κέρδη, με την εταιρεία να αποδεικνύει τη δύναμή της στις υπηρεσίες Logistics.

Να σημειωθεί ότι η Navios

Holdings ελέγχει τη Navios South American Logistics Inc. μια από τις μεγαλύτερες υποδομές και εταιρείες logistics στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής.

Η πρόεδρος και CEO της ναυτιλιακής Αγγελική Φράγκου σχολίασε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα του τριμήνου, όπου καταγράψαμε έσοδα περί των 82 εκατ. δολαρίων και κέρδη 15,5 εκατ. δολαρίων», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι οι παγκόσμιες συνθήκες υποστηρίζουν τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη στην περιοχή της Hidrovia.

Καθώς οι απαιτήσεις του κόσμου εξελίσσονται, είτε για πρώτες ύλες για την πράσινη τεχνολογία, είτε για τις απαιτήσεις του «παλιού κόσμου» για ορυκτά αγαθά είτε για δυναμικά μεταβαλλόμενα πρότυπα εμπορίου σιτηρών, η περιοχή μας θα παρέχει λύσεις.

Σκοπεύουμε να ανταπεξέλθουμε στο ρόλο μας μεγιστοποιώντας την απόδοση από τα υπάρχοντα περιουσιακά μας στοιχεία μέσω καινοτόμων λύσεων logistics που αξιοποιούν τις μοναδικές μας υποδομές.

Τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας

Για το β' τρίμηνο η εταιρεία είχε έσοδα 81,9 εκατ. δολάρια, EBITDA 42,3 εκατ. δολάρια και κέρδη 15,5 εκατ. δολάρια.

Για το εξάμηνο η ναυτιλιακή της Αγγελικής Φράγκου κατέγραψε:

Έσοδα 147,3 εκατ. δολάρια, EBITDA 82,8 εκατ. δολάρια και κέρδη 29,9 εκατ. δολάρια.

Συνολικά και στο τρίμηνο αλλά και στο εξάμηνο, είχε πολύ υψηλότερα έσοδα από το 2022, αλλά και EBITDA, ενώ χαμηλότερα ήταν τα κέρδη του β' τριμήνου.

Γεωργία Σαμπαζιώτη

ΦράγκουLogisticsκέρδηέσοδαNavios Holdings
Keywords
Αναζητήσεις
navios-holdings-fragkou-kerdi-triminou-155-ekat-emfasi-stis-kainotomes-lyseis-logistics.htm
Τυχαία Θέματα