Βρόμικες διαρροές και προβοκάτσιες!

Βρόμικες διαρροές και προβοκάτσιες!31.01.2018Παρασκήνιο

Κόλπα για να τρομοκρατηθούν όσοι θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο. Ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την άδεια

Με το πράσινο φως που έδωσε ο Δήμος Αθηναίων στη Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος μπαίνει και το τελευταίο κομμάτι του παζλ στη θέση του.

Η έγκριση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας δίνει το απαραίτητο

κύρος στη μεγαλειώδη κινητοποίηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και απομακρύνει μια και καλή τον φόβο να καπηλευτούν ύποπτοι κύκλοι ή και κομματικές οργανώσεις αυτή την αυθόρμητη και πατριωτική κίνηση.

Ωστόσο, στην οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου αλλά και στον απλό κόσμο υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο ορισμένοι να επιχειρήσουν προβοκάτσιες. Δεν αποκλείεται οι ίδιοι κύκλοι να θελήσουν τις επόμενες ημέρες μέσα από διαρροές για πιθανές ταραχές και επεισόδια να αποθαρρύνουν τους χιλιάδες διαδηλωτές που επιθυμούν να βρεθούν την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει ότι «το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερόμενων φορέων και οργανώσεων πολιτών να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν».

Ολα δείχνουν ότι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Απλοί πολίτες από ολόκληρη τη χώρα ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να βροντοφωνάξουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Δυναμικό «παρών» θα δώσουν και χιλιάδες Βορειοελλαδίτες. Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης βάζουν έκτακτα δρομολόγια και κάνουν ειδική τιμή σε όσους κατέβουν στην πρωτεύουσα για το συλλαλητήριο, ενώ αναβρασμός επικρατεί και στα ΚΤΕΛ των υπόλοιπων νομών της βόρειας Ελλάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη Θεσσαλονίκη θα φεύγουν κάθε πέντε λεπτά λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα