Βουλγαράκης: Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο

Βουλγαράκης: Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο22.03.2018Πρόσωπα

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βουλγαράκη, που χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθούν τα συντριπτικά κατάγματα στο πόδι που είχε έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο κ. Βουλγαράκης θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τις 16.00, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ διέσχιζε πεζός την οδό Βασιλίσσης Ολγας. Αμέσως μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών,

όπου έπειτα από εργαστηριακό έλεγχο μπήκε στο χειρουργείο, διάρκειας πάνω από τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια -για προληπτικούς λόγους- εισήχθη στην Εντατική, απ' όπου βγήκε χθες το απόγευμα και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται καλά. Οι γιατροί της ιδιωτικής κλινικής, με επικεφαλής τον ορθοπεδικό Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός. Μετά τις 18.00 το απόγευμα εισήχθη στο χειρουργείο για αποκατάσταση των τραυμάτων στο πόδι, από το ύψος του γονάτου και κάτω. Ο συνδυασμός των δύο μορφής καταγμάτων στο δεξί πόδι μετέτρεπαν το περιστατικό σε εξαιρετικά δύσκολο. Οι χειρουργοί εκτιμούν πως, αν η πορεία της υγείας του συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο από την κλινική ακόμα και στο τέλος της εβδομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκαλέσει εντύπωση η σφοδρότητα της πρόσκρουσης αλλά και η ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα που χτύπησε τον κ. Βουλγαράκη. Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα τα συγκεκριμένα στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας και θα πέσει φως στο μυστηριώδες ατύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα