Βόλος: Στα 50.000 € κατεβάζει τώρα ο αδελφός τη λεία της κλοπής

Βόλος: Στα 50.000 € κατεβάζει τώρα ο αδελφός τη λεία της κλοπής04.01.2018Πρόσωπα

Μπλεγμένο κουβάρι θυμίζει η υπόθεση με την κλοπή-μαμούθ (;) σε βάρος δύο ηλικιωμένων αδελφών, που έπεσαν θύματα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους στον Βόλο.

Λίγες ώρες αφότου ο Γιώργος Δεληγεώργης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ και 400 χρυσές λίρες, ο αδελφός του Νίκος ανέτρεψε τα δεδομένα κατεβάζοντας τη λεία στα 50.000 ευρώ. «Το δικό μου δωμάτιο ήταν άθικτο αλλά και πάλι

δεν έχω χρήματα. Εγώ κυκλοφορώ συνήθως με 20-30 ευρώ στο πορτοφόλι μου. Τα χρήματα του Κοινωφελούς Ιδρύματος (σ.σ Αφοί Δεληγεώργη”), του οποίου διαχειριστής είναι ο αδελφός μου, είναι σε τράπεζες. Δεν υπάρχουν ούτε εκατομμύρια ούτε λίρες στο διαμέρισμα. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λίρες και είχε μόνο 50.000 ευρώ τα οποία έκλεψαν από μια συρταριέρα» δήλωσε ο Νίκος Δεληγεώργης και επέμενε πως δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για τον αμύθητο θησαυρό.

Οι διαρρήκτες, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία, φαίνεται πως είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το διαμέρισμα εδώ και αρκετό καιρό. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των δύο αδελφών, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα για τις γιορτές, «γλίστρησαν» στο σπίτι παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε ένα δωμάτιο όπου βρίσκονταν κρυμμένα τα χρήματα, τα άρπαξαν και έφυγαν αθόρυβα.

Οπως είπε ο Γιώργος Δεληγεώργης, επρόκειτο για χρήματα από ένα ομόλογο που είχε ρευστοποιήσει πριν από λίγες εβδομάδες. Η ιστορία πάντως είχε εξαρχής «σκιές», καθώς είναι αδύνατον να γίνει ρευστοποίηση ομολόγου για ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα