Βασιλική σύνοδος για το... Megxit!

Βασιλική σύνοδος για το... Megxit!13.01.2020Ειδήσεις

Oργισμένη η Ελισάβετ, στήριξη Καρόλου σε Χάρι - Μέγκαν

Την ώρα που η Βρετανία μετρά μέρες για το Brexit, η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης ασχολούνται με το Megxit, που έχει προκαλέσει ταραχή στο Μπάκιγχαμ. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει συγκαλέσει εκτάκτως σήμερα οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο δούκας του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντρινγκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του «Observer». Η Μέγκαν, η οποία βρίσκεται στον Καναδά με τον γιο της Αρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου, αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας.

Η Ελισάβετ, που είναι δυσαρεστημένη από την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του, έδωσε τελεσίγραφο 72 ωρών στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ να σκεφτούν εκ νέου αν θέλουν να παραιτηθούν. Πέραν της βασίλισσας, που έδωσε το τελεσίγραφο, ο πρίγκιπας Κάρολος, από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, φέρεται ότι είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του. Οπως γράφει η «Daily Mail», ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πολύ στενοχωρημένος που η άλλοτε στενή σχέση του με τον πρίγκιπα Χάρι έχει κλονιστεί.

Ο δούκας του Κέμπριτζ δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον «να προστατεύει» τον μικρότερο αδερφό του. «Προστατεύω τον αδερφό μου όλη μου τη ζωή και δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες» φέρεται ότι είπε ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με τους «Sunday Times».

Όσο περνούν οι μέρες εντούτοις, πληθαίνουν και τα σενάρια αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του ζεύγους. Ηδη, μάλιστα, κυκλοφορούν φήμες ότι η Μαρκλ θα μπει δυναμικά για εργασία στον χώρο της μόδας, ενώ λέγεται πως έχει συναφθεί «συμφωνία για συνεργασία» με την Disney.

Keywords
Τυχαία Θέματα