Τζ. Πάιατ: Στυλοβάτης της σταθερότητας στην περιοχή η Ελλάδα

Τζ. Πάιατ: Στυλοβάτης της σταθερότητας στην περιοχή η Ελλάδα07.09.2018Πρόσωπα

Με υποδείξεις προς τα κανάλια για το περιεχόμενό τους υποδέχθηκε η κυβέρνηση την απόφαση του ΕΣΡ για την οριστική χορήγηση των πέντε τηλεοπτικών αδειών

Ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος (φωτό), στρέφοντας τα βέλη του στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στους... τηλεπωλητές (!), ισχυρίστηκε ότι το φαινόμενο να παρελαύνουν από κάθε είδους κανάλια πρόσωπα που

πουλούν αλοιφές, κατσαρόλες κ.λπ., αλλά ταυτόχρονα προωθούν θέσεις σε θέματα όπως το Σκοπιανό, «είναι πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και για τη δημοκρατία και για τη δημόσια Υγεία, είναι και θέμα φορολογικής ισονομίας, ίσης μεταχείρισης των πολιτών από την Πολιτεία».

Εμφανίστηκε δε πεπεισμένος ότι με τις νέες άδειες όλα αυτά θα λυθούν, καθώς, όπως είπε, βάλλοντας ξανά κατά των καναλιών, το θέμα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και των εκπομπών τηλεπωλήσεων «που είναι και λίγο πολιτική εκπομπή ή θρησκευτική ή κήρυγμα μίσους, έχει ξεφύγει».

Την ίδια ώρα ο κ. Κρέτσος δήλωσε πως με την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ λήγει μια 30χρονη περίοδος ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τις θέσεις εργασίας στον χώρο της τηλεόρασης, τονίζοντας ότι διασφαλίζονται 2.000 θέσεις εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα