«Τύχη βουνό» είχε στο Ιράν ο Τσελέντης!

«Τύχη βουνό» είχε στο Ιράν ο Τσελέντης!20.02.2018Ρεπορτάζ

Τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε (λόγω κίνησης στον δρόμο για το αεροδρόμιο) στο μοιραίο αεροσκάφος που κατέπεσε

«Aγιο» είχε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο καθηγητής Ακης Τσελέντης, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει με το μοιραίο αεροσκάφος που κατέπεσε στο Ιράν το πρωί της Κυριακής παρασύροντας στον θάνατο 65 άτομα, αλλά τελικά δεν επιβιβάστηκε στην πτήση λόγω αυξημένης κίνησης!

Οι πληροφορίες σχετικά

με την τύχη βουνό που είχε ο γνωστός σεισμολόγος άρχισαν να διαδίδονται από δύο ιστοσελίδες της Πάτρας, ωστόσο παρέμεναν ανεπιβεβαίωτες, καθώς δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί του.
Τελικά, έπειτα από αρκετές ώρες αγωνίας ο κ. Τσελέντης επιβεβαίωσε ότι ήταν ζωντανός και καλά στην υγεία του, καθώς δεν πρόλαβε την πτήση του αεροσκάφους ATR-72 της εταιρίας Aseman Airlines.

«Είχα πάει από Ελλάδα στο Ιράν και ξεκίνησα από την Τεχεράνη για το αεροδρόμιο, αλλά είχε πολλή κίνηση και καθυστέρησα, γι' αυτό δεν πρόλαβα να επιβιβαστώ σε αυτό το αεροπλάνο» δήλωσε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ενώ σχετικά με τη μεγάλη τύχη που είχε έσπευσε να προσθέσει: «Ισως είμαι εφτάψυχος τελικά».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρία αρχικά ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 66 άνθρωποι, ωστόσο αργότερα διευκρινίστηκε ότι οι επιβαίνοντες ήταν συνολικά 65, επειδή ένας από αυτούς -ο κ. Τσελέντης- έχασε την πτήση!
Ο γνωστός σεισμολόγος είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες στον λογαριασμό του στο facebook ότι θα ταξίδευε στο Ιράν.

«Χαιρόμαστε που είστε καλά», «Δόξα τω Θεώ που έχασες το αεροπλάνο», «Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά», ήταν μόνο μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που έσπευσαν να του στείλουν οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα