Το τραγικό φινάλε για δημοσιογράφο!

Το τραγικό φινάλε για δημοσιογράφο!20.02.2018Πρόσωπα

Η Καρολίνα Κάλφα έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Τραγικό θάνατο βρήκε η γνωστή δημοσιογράφος Καρολίνα Νουντλ - Κάλφα κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι της την Κυριακή στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο συμβάν επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία τη μητέρα του θύματος και εντόπισαν μια νεκρή γυναίκα.

Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τη δημοσιογράφο.

Η είδηση του θανάτου της με τον τραγικό αυτόν τρόπο έπεσε σαν βόμβα στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους της, καθώς η 50χρονη δημοσιογράφος και μητέρα ενός αγοριού ξεχώριζε για το ήθος και την εργατικότητά της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της Καρολίνας Νουντλ - Κάλφα. Η δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία και μετά το Λύκειο φοίτησε σε ιδιωτικές σχολές Ελλάδας και Γερμανίας.

Τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία της ξεκίνησε το 1988 σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ως ρεπόρτερ και εκφωνήτρια ειδήσεων. Το 1990 επιμελούνταν και παρουσίαζε εβδομαδιαία καλλιτεχνική εκπομπή στο Μακεδονία TV, το 1992 παρουσίασε ειδησεογραφικά δελτία στον ANT1 και αργότερα στο Alter.

Παράλληλα αρθρογραφούσε, ενώ η χαρακτηριστική φωνή της «έντυσε» πληθώρα διαφημιστικών μηνυμάτων και ντοκιμαντέρ. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα