Τρικυμία από Βερναρδάκη! Βλέπει είσοδο Βελόπουλου στη Βουλή και όχι του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τρικυμία από Βερναρδάκη! Βλέπει είσοδο Βελόπουλου στη Βουλή και όχι του ΚΙΝ.ΑΛ.08.03.2019Πρόσωπα

Τρικυμιώδη φάση πρέπει να περνά ο Χριστόφορος Βερναρδάκης (φωτό) μετά την εντελώς αποτυχημένη επιχείρηση του ΣΥΡΙΖΑ να διεισδύσει στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο υπουργός Επικρατείας, εκ των βασικών εμπνευστών του ανοίγματος, δεν αισθάνεται άνετα, καθώς χρεώνεται προσωπικά το φλερτ

με τους κωμικούς κεντροαριστερούς γυρολόγους από το πανέρι, έχοντας γίνει τις τελευταίες μέρες κόκκινο πανί για τους 53+ της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Βερναρδάκης, υπό το κράτος αυτών των εσωκομματικών πιέσεων αλλά και της γενικής αποδοκιμασίας, καθώς η όλη ιστορία εξελίχθηκε σε φιάσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να... αυτοδικαιωθεί υποστηρίζοντας ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. μπορεί να μην εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά μετά τις εκλογές. Εντελώς διαφορετική εκτίμηση έκανε πάντως για το κόμμα του Κ. Βελόπουλου Ελληνική Λύση που, όπως είπε, μπορεί να καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή.

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΚΙΝ.ΑΛ., με ειρωνικές αναφορές για τον υπουργό Επικρατείας. «Ο κ. Βερναρδάκης συνεχίζει να περιφέρει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο την πολιτική παρακμή του. Αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται» σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης. «Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με τις φαιδρότητες του κ. Βερναρδάκη. Τις τελευταίες μέρες ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Γι' αυτό έχει μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έχει ξεφύγει. Το βράδυ των εκλογών προβλέπω ότι, φεύγοντας, θα τον ξεχάσουν κλειδωμένο στο υπόγειο του Μαξίμου» σημείωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα