Τραγωδία! Η ισχυρή νεροποντή έπνιξε τρεις στην Κερατέα

Τραγωδία! Η ισχυρή νεροποντή έπνιξε τρεις στην Κερατέα07.01.2019Ρεπορτάζ

Τρία άτομα παρέσυρε στον θάνατο η κακοκαιρία «Σοφία», η οποία σάρωσε τη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες

Την περασμένη Πέμπτη, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης, ένας 65χρονος άνδρας μαζί με την 63χρονη σύζυγό του και έναν γείτονά τους ξεκίνησαν από την Κερατέα για να πάνε με το αυτοκίνητο του τελευταίου στο Λαύριο για ψώνια. Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους χάθηκαν. Ο γιος των ηλικιωμένων δήλωσε το πρωί της Παρασκευής την εξαφάνισή

τους στην Αστυνομία και αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου πνιγμένη την ηλικιωμένη γυναίκα στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, κοντά στο Βρωμοπούσι, ενώ παρά τις ολονύκτιες έρευνες δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος των δύο ανδρών. Τελικά εντοπίστηκαν νεκροί λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε μέσα στο ρέμα, ανάμεσα σε καλαμιές, στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χιλιόμετρα από το σημείο της παράσυρσης. Λίγη ώρα αργότερα και σε ενδιάμεση απόσταση βρέθηκε στην περιοχή Κυψέλιζα και το τρίτο πτώμα, ο σύζυγος της γυναίκας. Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή συμπέραναν ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα