Τομεάρχης της Φώφης έγινε τώρα ο Γιώργος!

Τομεάρχης της Φώφης έγινε τώρα ο Γιώργος!12.04.2018ΠΑΣΟΚ

Χέρι χέρι με τον Γιώργο Παπανδρέου (φωτό) θα συνεχίσει να πορεύεται η Φώφη Γεννηματά...

...καθώς, όπως αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε χθες, τη θέση του υπευθύνου Εξωτερικών και Aμυνας του νέου φορέα θα αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός, που «από δήμαρχος γίνεται κλητήρας» για να παραμείνει στο παιχνίδι! Η είδηση αυτή προκάλεσε όχι μόνο θυμηδία,

αφού πρόκειται φυσικά για την απόλυτη ντροπή, από πρωθυπουργός να καταλήγεις... τομεάρχης, αλλά και ερωτήματα ως προς το μέχρι πού προτίθεται να φτάσει ο κ. Παπανδρέου για να παραμείνει στην πολιτική σκηνή.

Οι υπόλοιποι υπεύθυνοι των θεματικών κύκλων πολιτικής θα είναι οι Γιώργος Καμίνης (Κοινωνικές Υποθέσεις), Νίκος Ανδρουλάκης (Ανάπτυξη) και Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Παιδεία). Την ίδια ώρα, πάντως, η κυρία Γεννηματά προσπάθησε να στείλει και το μήνυμα ανανέωσης, προτείνοντας τον άφθαρτο 27χρονο Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη θέση του νέου γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής. Τις αρμοδιότητες του εκπροσώπου Τύπου θα αναλάβει ο απερχόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Στόχος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η οργανωτική διάταξη του νέου πολυσυλλεκτικού κόμματος, εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, που θα επικυρώσει εν τέλει τις αλλαγές της Φώφης Γεννηματά, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να είναι έτοιμο για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα