O Oλιβερ έστειλε τη Ρεάλ στον ημιτελικό

O Oλιβερ έστειλε τη Ρεάλ στον ημιτελικό 12.04.2018Ποδόσφαιρο

Απίστευτο θρίλερ! Με τραβηγμένο πέναλτι πάνω στο Λούκας Βάσκεθ από τον Μπενατιά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρονάλντο στο 90+7, η Ρεάλ, που βρέθηκε στο καναβάτσο (η Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει την ήττα του πρώτου αγώνα), κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά (1-3).

Η «μεγάλη κυρία», που έχασε με κόκκινη τον Μπουφόν στη συγκεκριμένη φάση, κέρδισε το χειροκρότημα και τον θαυμασμό για την υπερπροσπάθειά της.

Μόλις στο 2' το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πάγωσε. Ο Κεντίρα έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Ιταλούς. Στο 13' ακυρώθηκε γκολ του Ισκο ως οφσάιντ και η Γιουβέντους, που πίστευε στο θαύμα, με νέα κεφαλιά του Μάντζουκιτς στο 37' έκανε το 0-2 πιάνοντας στον ύπνο τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι, που είχαν δοκάρι με τον Βαράν στο 45', είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στο 61'. Ο Νάβας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ματουιντί έκανε το 0-3. Το πέναλτι που έδωσε ο Ολιβερ και ο Ρονάλντο (φωτό) έσωσαν τελικά τη «βασίλισσα». Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν έκανε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και έχοντας το 2-1 υπέρ της από το πρώτο ματς, κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Σεβίλη, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα