Το 'πε και το 'κανε η Πατούλη!

Το 'πε και το 'κανε η Πατούλη!24.12.2018Πρόσωπα

► Κατεβαίνει υποψήφια στο Μαρούσι και κάνει ξαφνικά άνω κάτω τη ΝΔ
► Απίστευτο! Ο άνδρας της λέει ότι στηρίζει τον αντίπαλό της

Η απόλυτη γελοιότητα είναι αυτό που συμβαίνει στο Μαρούσι, με τις διεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η Ν.Δ. στηρίζει για δήμαρχο τον Θόδωρο Αμπατζόγλου, η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη (φωτό), σύζυγος του νυν δημάρχου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη,

ανακοίνωσε και επισήμως τη δική της υποψηφιότητα, και λίγο μετά ο Γιώργος Πατούλης έκανε γνωστό πως στηρίζει όχι τη σύζυγό του, αλλά τον κ. Αμπατζόγλου!

Ολα ήταν ήρεμα μέχρι πριν από λίγα 24ωρα, καθώς ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και πρώην διοικητής του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ήταν η μόνη γνωστή υποψηφιότητα στο Μαρούσι από τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Μετά όμως τις σχετικές διαρροές την περασμένη εβδομάδα, βγήκε και επισήμως η κυρία Πατούλη, με μια ανακοίνωση διανθισμένη από ρήσεις του Πλάτωνα και πολλές αιχμές κατά αυτοδιοικητικών αντιπάλων της, δηλώνοντας παρούσα και προκαλώντας εκνευρισμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επικαλούμενη και σχετική δημοσκόπηση, που -κατά την ίδια- τη δείχνει ψηλά, τόνισε ότι «ως άνθρωπος και ως πολιτικός έχω την υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μου». Και αυτό, ενώ ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης, πριν ανακοινωθεί ως ο επίσημος «γαλάζιος» υποψήφιος για την Περιφέρεια, φέρεται ότι είχε αναλάβει τη δέσμευση πως δεν θα κατέβει η σύζυγός του υποψήφια για τον Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης, για τον οποίο εκείνη ενδιαφερόταν τότε. Θέλοντας προφανώς να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κ. Πατούλης, σε χθεσινή ανάρτησή του στο facebook, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Αμπατζόγλου.

«Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007» τονίζει και συνεχίζει:

«Για τον λόγο αυτόν, από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμαρουσίου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής». Τα συμπεράσματα, δικά σας...

Keywords
Τυχαία Θέματα