Το μοντέλο, ο Αρης και ο φόνος

Το μοντέλο, ο Αρης και ο φόνος02.11.2018Αστυνομικά

Πολλά ερωτήματα για την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή

Ποιοι «έφαγαν» (στη Βούλα) τον σύζυγο της καλλονής! Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. το σκοτεινό παρελθόν του, αλλά και οι επιχειρηματικές κινήσεις του 46χρονου στη Μύκονο

Αναζητούν στοιχεία για τον δολοφόνο από κάμερες ασφαλείας

To μακρινό παρελθόν του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ερευνούν οι αστυνομικοί ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας του που έγινε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θέλουν να ρίξουν φως σε όλες τις δραστηριότητες του θύματος, από την περίοδο που άρχισαν τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για υποθέσεις ναρκωτικών έως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη μακρινή Αυστραλία, αλλά και στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μακρής μελετούσε την είσοδό του στην αγορά του κοσμοπολίτικου νησιού -στο οποίο είχε παντρευτεί το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα- μέσω της εταιρίας φύλαξης προσώπων και χώρων που είχε δημιουργήσει.

Δεν αποκλείεται, επομένως, αυτές οι κινήσεις του να «ενόχλησαν» κάποιους ανταγωνιστές του στο νησί των ανέμων, οι οποίοι θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο Γιάννης Μακρής, γνωστός και ως «Αυστραλός», όσο και η οικογένειά του είχαν πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τη μαφία των ναρκωτικών και της νύχτας στην Αυστραλία, όπου διέμεναν για πολλά χρόνια. Μάλιστα, η οικογένεια Μακρή απασχολούσε τις Αρχές της Αυστραλίας με τη «δράση» της από το 2005. Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί για τη δολοφονία είναι ελάχιστα. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν καταθέσεις τόσο από τη σύζυγο του 46χρονου όσο όμως και από τους περιοίκους στη Βούλα. Οπως προέκυψε, ένας μάρτυρας άκουσε τον ήχο μιας μοτοσικλέτας που απομακρυνόταν από το σημείο της δολοφονίας αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Ετσι, οι αστυνομικοί εξετάζουν κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες τόσο στο σπίτι του θύματος όσο και σε άλλα σπίτια της περιοχής, ώστε να εντοπίσουν τη μηχανή και το δρομολόγιο των δραστών. Επίσης, εξετάζεται η πιθανότητα οι δράστες να γνώριζαν τις κινήσεις του επιχειρηματία την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και το γεγονός ότι θα έβγαινε από το σπίτι του στη Βούλα συγκεκριμένη ώρα, καθώς είχαν σταλεί προσκλήσεις για τα εγκαίνια ενός νέου σταθμού της επιχείρησης φύλαξης My Services στη Γλυφάδα, στην οποία ήταν εκ των βασικών μετόχων, με ώρα προσέλευσης 19.30.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ενώ οι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στην εκδήλωση, σχεδόν ταυτόχρονα στη Βούλα ο Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός γαζωμένος από σφαίρες.

----

Η Βικτώρια Καρύδα έκανε πασαρέλα το μοιραίο βράδυ

Τραγικό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην ξανθιά καλλονή του τηλεπαιχνιδιού μόδας «My Style Rocks». Η Βικτώρια Καρύδα (φωτό) περπατούσε σε πασαρέλα στη βεράντα γνωστού εμπορικού κέντρου στο Σύνταγμα, την ώρα που ο 46χρονος σύζυγός της Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών, το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς της την καλούσαν στο κινητό της τηλέφωνο για να την ενημερώσουν, αλλά δεν κατάφεραν να τη βρουν, με αποτέλεσμα να πάνε στο Ζάππειο και να της πουν ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε.

Στο άκουσμα της είδησης η Βικτώρια Καρύδα κατέρρευσε. Η Βικτώρια γεννήθηκε στην Ουκρανία από Ελληνες γονείς και το 2001 ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της. Εγκαταστάθηκε στην Αλεξανδρούπολη για δύο χρόνια μέχρι που ετοίμασε βαλίτσες για την Αθήνα. Εχει φιλοξενηθεί πολλάκις και σε ανδρικά περιοδικά. Μία από τις πρώτες συμμετοχές της σε διαγωνισμούς ομορφιάς ήταν τα Playmate 2003 και έχει πολλούς τίτλους ομορφιάς στο βιογραφικό της.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Πώς έμπλεξαν στην ιστορία τον Αρη Σπηλιωτόπουλο

Τι απαντά ο πρώην «γαλάζιος» υπουργός

Ενα νέο στοιχείο προστέθηκε χθες στην υπόθεση της επαγγελματικής εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, καθώς δημοσιοποιήθηκαν δημόσια έγγραφα που αποδείκνυαν ότι στην εταιρία φύλαξης και καθαρισμών στην οποία συμμετείχε ήταν επίσης μέτοχος και συνεταίρος ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να έχει καταθέσει το ποσό των 40.000 ευρώ στο αρχικό κεφάλαιο, ενώ ο 47χρονος Γιάννης Μακρής συμμετείχε με 70.000 ευρώ, σύμφωνα με έγγραφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη σύνθεση της εταιρίας My Services Supporting Solutions Ανώνυμη Εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης.

Ανακοίνωση

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι αποχώρησε τις πρώτες μέρες από την εταιρία χωρίς καν να καταβάλει το ποσοστό του: «Συμμετείχα στην ίδρυση της εταιρίας τη 14η Οκτωβρίου 2015, με αποκλειστικό καταστατικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών Facility Management σε ξενοδοχεία, και εκλέχθηκα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Απεχώρησα αμέσως από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την παρέλευση δεκαπέντε ημερών και γι' αυτό δεν υπάρχει οποιαδήποτε συναλλαγή που να έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικών λογαριασμών και συστημάτων πληρωμής της εταιρίας με την υπογραφή μου».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός συμπληρώνει: «Πέραν της γνωριμίας μου με τον αρχικό βασικό μέτοχο, ουδεμία γνώση ή επαγγελματική σχέση είχα με τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2018 ποινικοποιείται συμπερασματικά η επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου που αρνήθηκε έμπρακτα να είναι επαγγελματίας πολιτικός και παραιτήθηκε της βουλευτικής ιδιότητάς του χωρίς να του ζητηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dimokratianews