«Το λεωφορείο έτρεχε και ο οδηγός δεν έβλεπε μπροστά του»

«Το λεωφορείο έτρεχε και ο οδηγός δεν έβλεπε μπροστά του» 13.03.2019Ρεπορτάζ

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στο Αιγάλεω, όταν δύο λεωφορεία του ΟΑΣΑ συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου...

... κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 21 επιβάτες. Ολα ξεκίνησαν όταν το ένα όχημα παραβίασε το «STOP» και ο δεύτερος οδηγός δεν κατάφερε να σταματήσει.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές

υλικές ζημιές και στα δύο λεωφορεία, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, και πήραν εξιτήριο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας που βρισκόταν στο δεύτερο λεωφορείο, ο οδηγός, παρά το γεγονός ότι είδε τον συνάδελφό του να προσπερνά την πινακίδα με το «STOP», δεν έκανε τίποτα.

«Το είδε και συνέχισε να τρέχει. Επεσε ένα λεωφορείο πάνω μου» είπε με δάκρυα στα μάτια. «Το λεωφορείο έτρεχε και ο οδηγός δεν έβλεπε καθόλου μπροστά του. Πάντα τρέχει το συγκεκριμένο λεωφορείο» ανέφερε μια άλλη επιβάτιδα, που χτύπησε ελαφρά στο στήθος από τη σύγκρουση.

Οπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που ήταν παρόντες στο συμβάν, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έκαναν περίπου μισή ώρα να φτάσουν στο σημείο, με αποτέλεσμα πολλοί Αιγαλεώτες να φέρουν βαμβάκι και οξυζενέ από τα σπίτια τους προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα