Τα ρίχνει στον Ρομά ο 19χρονος στη Ρόδο

Τα ρίχνει στον Ρομά ο 19χρονος στη Ρόδο30.01.2019Αστυνομικά

Αρνείται τον βιασμό της ΑμεΑ

Την ανάμειξή του στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία αρνήθηκε ο Αλβανός Αλέξανδρος Λ. -κατηγορούμενος και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη- στην απολογία του, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν βρισκόταν καν στον χώρο όπου τελέστηκε! O 19χρονος έκανε λόγο για προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση δολοφονίας της Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον

21χρονο Μανώλη Κ. -επίσης κατηγορούμενο για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας- και να τον πείσει να πάνε στην Αστυνομία. Ομως, βρήκε μόνο έναν κολλητό φίλο του τελευταίου, με τον οποίο έφαγαν μαζί και κατόπιν πήγαν να βρουν τη 19χρονη και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι τη βίασε.

«Φλέρταρε...»

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους του ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Κάθισαν στα πίσω καθίσματα, αλλά επειδή φλέρταραν εντονότερα, τους άφησε μόνους τους και έφυγε. Επειτα από λίγη ώρα πήγε να τους παραλάβει, όπως του είχε ζητήσει ο 23χρονος, αλλά δεν βρήκε την κοπέλα. Οπως του είπε ο Ρομά, είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος επέστρεψε στις Φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος, ενώ εκεί μετήχθη και ο 23χρονος Ρομά.

Keywords
Τυχαία Θέματα