Στήριξη στον Μπουτάρη και από Φώφη

Στήριξη στον Μπουτάρη και από Φώφη12.06.2018Πρόσωπα

Σε ένα γραφείο στο κτίριο της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), λίγο προτού η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) Φώφη Γεννηματά ακούσει τους δημάρχους για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης»...

...έγινε (ξανά) ο «γάμος» με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο

θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Παρόντες στο γραφείο ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης. Από την πλευρά του κ. Μπουτάρη ήταν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαρχοι Φωτίου και Αγγελίδου, και ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Παπαστεργίου. Λίγα λεπτά μετά τα τυπικά που γίνονται σε τέτοιες συναντήσεις, η κυρία Γεννηματά είπε το «Γιάννη, σε στηρίζουμε και πάλι» με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να χαμογελά πλατιά.

Οταν επισημάνθηκε στην κυρία Γεννηματά ότι ο κ. Μπουτάρης έχει τη στήριξη και άλλων κομμάτων (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ), απάντησε: «Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψηφίους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα της δημοκρατικής μας παράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, καλώς να ορίσουν. Ερχονται στη συνέχεια των δικών μας επιλογών». «Ευπρόσδεκτη» χαρακτήρισε τη στήριξη ο κ. Μπουτάρης, τονίζοντας επίσης με νόημα: «Το αίμα νερό δεν γίνεται. Και ο νοών νοείτω».

Φανή Χαρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα