Σωτήρια παρέμβαση Λαζαρίδη για το Κέντρο Υγείας Πρίνου

Σωτήρια παρέμβαση Λαζαρίδη για το Κέντρο Υγείας Πρίνου04.07.2018Πρόσωπα

Με παρέμβαση του Μακάριου Λαζαρίδη καλύπτονται άμεσα οι τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου και αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στην παροχή της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των κατοίκων.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όταν ενημερώθηκε από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου Θωμά Αγγελόπουλο

για τις δυσλειτουργίες που υπήρχαν, ευαισθητοποιήθηκε και ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον επιχειρηματία Νίκο Χαριτόπουλο, η οικογένεια του οποίου διαχρονικά στηρίζει με θέρμη κοινωνικές δράσεις στο νησί, προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στην αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας. Με τον τρόπο αυτόν και μέσω του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Πρίνου «Αγιος Παντελεήμονας», η οικογένεια Χαριτόπουλου συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας της Θάσου. Η κοινωνική αυτή δράση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, σε κοινή συνάντηση των κ. Λαζαρίδη, Χαριτόπουλου και Αγγελόπουλου.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η αλληλεγγύη είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνίας μας. Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ύψιστης σημασίας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Για τον λόγο αυτόν δεν θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημα που μου κατέθεσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης να συμβάλω οικονομικά ώστε να καλυφθούν άμεσα επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου» δήλωσε ο Νίκος Χαριτόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα