Σοκ! Σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε

Σοκ! Σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε01.10.2018Αστυνομικά

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αργους έχει προκαλέσει το φρικτό έγκλημα στο σπίτι γνωστής οικογένειας γιατρών, με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών και δράστη τον 29χρονο ετεροθαλή αδελφό της, που σε κατάσταση παροξυσμού την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι με καραμπίνα, έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε...

Χθες, στις 14.40, την ώρα που η 11χρονη Στέλλα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της οδού Ομήρου για να υποδεχτεί τον αδελφό της, ο 29χρονος Κωνσταντίνος Π., φοιτητής

Ιατρικής, σήκωσε την καραμπίνα που είχε μαζί του, την πυροβόλησε στο κεφάλι και τη σκότωσε.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος αδελφοκτόνος μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και συνέχισε να πυροβολεί. Στο σπίτι μαζί με την 11χρονη βρισκόταν η μητέρα της.

Σε κατάσταση-αμόκ κλειδώθηκε στο μπάνιο, φωνάζοντας «δεν μου μένει πια ζωή». Ο φοιτητής κατευθύνθηκε στο δώμα του σπιτιού και έβαλε φωτιά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έστρεψε την κάννη του όπλου πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ξαναπαντρεμένος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του δράστη αλλά και του θύματος, γνωστός γιατρός - μικροβιολόγος στο Αργος, είχε χωρίσει από τη μητέρα του 29χρονου εδώ και αρκετά χρόνια και είχε ξαναπαντρευτεί με μία αναισθησιολόγο, με την οποία απέκτησαν την 11χρονη Στέλλα.
Τα αίτια που όπλισαν το χέρι του αδελφοκτόνου παραμένουν μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα