O Ντουρμισάι χτυπάει πάντα δυο φορές

O Ντουρμισάι χτυπάει πάντα δυο φορές01.10.2018Ποδόσφαιρο

Ο... κυκλώνας Ντουρμισάι χάρισε στον Πανιώνιο το πρώτο του τρίποντο!

Με εκτελεστή (37', 49') τον Αλβανό επιθετικό, η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και άφησε για ακόμα μία αγωνιστική με μηδέν βαθμούς την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που... βυθίζεται.

Εξαιρετική απόδοση έπιασε ο διπλός σκόρερ Ντουρμισάι, ο οποίος είχε άξιους συμπαραστάτες του τους Σπιριντόνοβιτς και Τσιλούλη, που... έκοβαν και έραβαν. Οσο και αν προσπάθησε η ομάδα του Μονταεγούδο να σκοράρει και να μπει

στο παιχνίδι δεν τα κατάφερε, ενώ, αν δεν κατέβαζε ρολά ο Χουάντερσον, σίγουρα το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Πλέον η θέση του Ισπανού τεχνικού δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο και η αντικατάστασή του πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46' Τριάδης), Βαφέας, Ναδάλες, Γκονζάλες, Ντούρσο, Μπεντινέλι (64' Ελ Χελβέ), Ακόστα (59' Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκαρός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κεϊτά, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (82' Οικονομίδης), Μασούρας (93' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66' Μανθάτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα