Σοκ! Ηθοποιός ο 29χρονος που βίασε τον 24χρονο ταξιτζή

Σοκ! Ηθοποιός ο 29χρονος που βίασε τον 24χρονο ταξιτζή22.11.2018Αστυνομικά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελοκήπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί

Πρόκειται για τον Καρκά Γεώργιο (φωτό) του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε το «ναρκωτικό του βιασμού» σε έναν 24χρονο οδηγό ταξί.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ηθοποιός με αρκετά πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της κούρσας ο ηθοποιός έριξε μια ουσία στον καφέ του οδηγού και εν συνεχεία τον βίασε.

Μόλις ο ταξιτζής ανέκτησε τις αισθήσεις του, διαπίστωσε ότι ο συνεπιβάτης του ήταν λιπόθυμος και κατευθύνθηκε προς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη και κάλεσε την Αστυνομία. Ακολούθησαν ενδελεχείς εξετάσεις και, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο 29χρονος οδηγός είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα