Σοκ! Η Γούλα (του Μπουτάρη) στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Σοκ! Η Γούλα (του Μπουτάρη) στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.20.02.2019Πρόσωπα

Σήμερα ανακοινώνει η Ν.Δ. τη νέα «φουρνιά» υποψήφιων ευρωβουλευτών. Πρόκειται για περίπου 15 ονόματα που, στην συντριπτική τους πλειονότητα...

... δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί ξανά σε εθνικές κάλπες ή ευρωεκλογές, δεν είναι ευρέως γνωστά και έρχονται να προστεθούν στους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Αννα Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου, οι οποίοι ήδη έχουν ανακοινωθεί από την Πειραιώς.

Ανάμεσα στους υποψηφίους που θα γίνουν γνωστοί σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς και ο καθηγητής της Οξφόρδης Παύλος Ελευθεριάδης, αμφότεροι πρώην στελέχη του Ποταμιού, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, η Καλυψώ Γούλα, δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Κομισιόν που άπτεται σε θέματα περιβάλλοντος Γιώργος Κρεμλής, καθώς και ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος, ψυχίατρος στο Αττικό Νοσοκομείο, ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα των ατόμων με αναπηρία. Στη «γαλάζια» ευρωλίστα θα περιλαμβάνονται και πάλι οι νυν ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θεόδωρος Ζαγοράκης, ενώ η πέμπτη νυν ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη θα δοκιμάσει την τύχη της στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Σε επόμενο στάδιο θα ανακοινωθούν από την αξιωματική αντιπολίτευση και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (42 στο σύνολό τους), με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Δεν αποκλείεται υποψήφιοι ένοικοι Βρυξελλών να είναι η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη και ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ. Γιάννης Σμυρλής, την ίδια ώρα που ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη. «Παίζουν» ακόμα τα ονόματα του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα, του δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου, του οικονομολόγου Δημήτρη Τσαγκάρη, του στελέχους της Κομισιόν Νίκου Γιαννή και του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα