Σεβαστάκης: Αφήνει το κόμμα για τη ζωγραφική

Σεβαστάκης: Αφήνει το κόμμα για τη ζωγραφική18.06.2019Πρόσωπα

Εγκαταλείπει την πολιτική για να αφοσιωθεί στην... τέχνη ο Δημήτρης Σεβαστάκης, γνωστός και ως «εμπαργκοσπάστης» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην βουλευτής Σάμου, που απουσιάζει από την επικαιροποιημένη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος μέσω μακροσκελέστατης ανάρτησής του στο facebook,

που όμως δεν έπεισε. «Η συμπερίληψή μου στα στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες» γράφει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει ότι κεντρικές επιλογές του είναι η ζωγραφική, η τέχνη του, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η συγγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σεβαστάκης είχε πρόσφατα σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι (είχε προηγηθεί ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος), γεγονός που είχε προκαλέσει την οργή του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, κατήγγειλε τα κρούσματα κομματικής απειθαρχίας προειδοποιώντας τα κομματικά στελέχη ότι όποιος εμφανιστεί ξανά στο κανάλι του Φαλήρου θα θέσει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειωτέον, ο ανυπάκουος βουλευτής είχε ασκήσει προ ημερών έντονη εσωκομματική κριτική, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λανθασμένη διαχείριση της ήττας, όπως έκανε και λανθασμένη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Είχε, μάλιστα, αναφερθεί στην «ευφυέστατη» στρατηγική της Ν.Δ., καθώς και στον καλύτερο οργανωτικό μηχανισμό που εκείνη διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα