Σκότωσαν στο ξύλο νυχτοφύλακα

Σκότωσαν στο ξύλο νυχτοφύλακα18.06.2019Αστυνομικά

Νεκρός 51χρονος, η καρδιά του οποίου δεν άντεξε στα χτυπήματα των ληστών που εισέβαλαν σε εταιρία στον Κορυδαλλό

Ληστεία με τραγική κατάληξη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε εταιρία μεταφορών στον Κορυδαλλό, όπου άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν στον 51χρονο νυχτοφύλακα, τον οποίον, αφού ξυλοκόπησαν αλύπητα, στη συνέχεια τον έδεσαν σε μια καρέκλα και του άρπαξαν τα κλειδιά του κτιρίου. 

Οι δράστες, αφού έκλεψαν κάποια αντικείμενα ευτελούς αξίας, τράπηκαν σε φυγή. Οταν έπειτα από λίγα λεπτά ο 51χρονος

νυχτοφύλακας κατάφερε να λύσει τα δεσμά του, τηλεφώνησε στην κόρη του προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η νεαρή κοπέλα, έντρομη, έσπευσε στο σημείο και βρήκε τον πατέρα της σε μια λίμνη αίματος. 

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο, ενημερώνοντας τους διασώστες πως ο πατέρας της είχε βηματοδότη, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ο 51χρονος μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. 

Για το περιστατικό μίλησε και ο πατήρ Γεώργιος, ιερέας στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, που έκανε κάθε χρονιά αγιασμό στην εταιρία και τώρα κλήθηκε να τελέσει τρισάγιο για τον άτυχο 51χρονο. «Ο ιδιοκτήτης μού είπε ότι δεν είχε χρήματα στην επιχείρηση. Το μόνο που του πήραν ήταν ένα ηλεκτρικό εργαλείο με το οποίο ξεβίδωνε τα μπουλόνια από τους τροχούς των αυτοκινήτων. Αυτοί θα νόμιζαν ότι θα βρουν χρήματα μέσα, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν άφηνε χρήματα εκεί, είχε τον νυχτοφύλακα επειδή φοβόταν μην του πάρουν αυτοκίνητα ή μήπως προξενήσουν φθορές σε αυτά» ανέφερε ο ιερέας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το οπτικό υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της εταιρίας. Στο προαύλιο υπάρχουν τρεις κάμερες, όμως δεν είναι υψηλής ευκρίνειας. 

Την επίμαχη ώρα της αιματηρής ληστείας διακρίνονται μέσα στο σκοτάδι οι φιγούρες των τριών ληστών, ωστόσο δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους, που είναι καλυμμένα, και οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος από τη σωματοδομή των κακοποιών. 

Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα